Plantskola - Fakta och information om Plantskolor

Hitta plantskolan i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 11 plantskolor fördelade på 9 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Asarum

Lyckeby

Hitta plantskolan i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 27 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Djurås

Gustafs

Orsa

Hitta plantskolan i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 6 plantskolor fördelade på 4 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Gotlands län är på:

Visby

Slite

Stånga

Burgsvik

Bra plantskola i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 25 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Gävle

Bollnäs

Edsbyn

Ljusdal

Färila

Bra plantskola i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 51 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 20 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Hitta plantskolan i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 10 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 9 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Krokom

Bräcke

Dvärsätt

Hammerdal

Häggenås

Bra plantskola i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 27 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 17 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Gränna

Jönköping

Bankeryd

Gislaved

Tranås

Hitta plantskolan i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 27 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Läckeby

Nybro

Bra plantskola i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 19 plantskolor fördelade på 14 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Kronobergs län är på:

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Lenhovda

Linneryd

Bra plantskola i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 20 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Norrbottens län är på:

Piteå

Boden

Öjebyn

Junosuando

Kalix

Hitta plantskolan i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 157 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 77 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Skåne län är på:

Ängelholm

Helsingborg

Malmö

Påarp

Kristianstad

Hitta plantskolan i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 77 plantskolor fördelade på 40 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Stockholms län är på:

Stockholm

Tungelsta

Ekerö

Färentuna

Årsta

Hitta plantskolan i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 26 plantskolor fördelade på 10 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Stallarholmen

Bra plantskola i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 plantskolor fördelade på 10 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Uppsala län är på:

Enköping

Uppsala

Björklinge

Häggeby

MorgongåvaHitta plantskolan i Värmlands län

Totalt i Värmland finns det 13 plantskolor fördelade på 8 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Värmlands län är på:

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hammarö

Lysvik

Hitta plantskolan i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 21 plantskolor fördelade på 11 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Umeå

Skellefteå

Byske

Hällnäs

Lycksele

Bra plantskola i Västernorrland

Totalt i Västernorrland finns det 35 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 26 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västernorrlands län är på:

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Härnösand

Alnö

Hitta plantskolan i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 10 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 6 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Köping

Västerås

Ramnäs

Sala

Skultuna

Hitta plantskolan i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 113 plantskolor fördelade på 76 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Borås

Uddevalla

Munkedal

Trollhättan

Göteborg

Bra plantskola i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 15 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Örebro län är på:

Örebro

Nora

Kumla

Hallsberg

Fjugesta

Hitta plantskolan i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 33 plantskolor fördelade på 20 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala

Kolmården

Skänninge