Plantskola - Fakta och information om Plantskolor

Bra plantskola i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 11 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 9 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Blekinge län är på:

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Hitta plantskolan i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 27 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Djurås

Bra plantskola i Gotland

Totalt i Gotland finns det 6 plantskolor fördelade på 4 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Gotlands län är på:

Visby

Slite

Stånga

Hitta plantskolan i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 25 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Gävle

Bollnäs

Edsbyn

Hitta plantskolan i Hallands län

Totalt i Halland finns det 51 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 20 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Hallands län är på:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Bra plantskola i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 10 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 9 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Krokom

Bräcke

Dvärsätt

Hitta plantskolan i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 27 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 17 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Gränna

Jönköping

Bankeryd

Bra plantskola i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 27 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Hitta plantskolan i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 19 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 14 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Kronobergs län är på:

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Bra plantskola i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 20 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Norrbottens län är på:

Piteå

Boden

Öjebyn

Bra plantskola i Skåne

Totalt i Skåne finns det 157 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 77 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Skåne län är på:

Ängelholm

Helsingborg

Malmö

Hitta plantskolan i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 77 plantskolor fördelade på 40 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Stockholms län är på:

Stockholm

Tungelsta

EkeröHitta plantskolan i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 26 plantskolor fördelade på 10 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta plantskolan i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 plantskolor fördelade på 10 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Enköping

Uppsala

Björklinge

Bra plantskola i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 13 plantskolor fördelade på 8 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hitta plantskolan i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 21 plantskolor fördelade på 11 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Umeå

Skellefteå

Byske

Bra plantskola i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 35 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 26 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västernorrlands län är på:

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Hitta plantskolan i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 10 plantskolor fördelade på 6 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Köping

Västerås

Ramnäs

Bra plantskola i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 113 plantskolor fördelade på 76 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västra Götalands län är på:

Borås

Uddevalla

Munkedal

Bra plantskola i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 15 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Örebro län är på:

Örebro

Nora

Kumla

Hitta plantskolan i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 33 plantskolor fördelade på 20 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala