ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bästa plantskolan i Sverige
Plantskola - Fakta och information om Plantskolor

Hitta plantskolan i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 11 plantskolor fördelade på 9 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Blekinge län är på:

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Asarum

Lyckeby

Mörrum

Bra plantskola i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 27 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Borlänge

Falun

Djurås

Gustafs

Orsa

Rättvik

Hitta plantskolan i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 6 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 4 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Gotlands län är på:

Visby

Slite

Stånga

BurgsvikBra plantskola i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 25 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Gävleborgs län är på:

Gävle

Bollnäs

Edsbyn

Ljusdal

Färila

Bjuråker

Bra plantskola i Halland

Totalt i Halland finns det 51 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 20 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Tvååker

Hitta plantskolan i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 10 plantskolor fördelade på 9 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Krokom

Bräcke

Dvärsätt

Hammerdal

Häggenås

Brunflo

Bra plantskola i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 27 plantskolor fördelade på 17 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Jönköpings län är på:

Gränna

Jönköping

Bankeryd

Gislaved

Tranås

Värnamo

Hitta plantskolan i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 27 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Läckeby

Nybro

Trekanten

Bra plantskola i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 19 plantskolor fördelade på 14 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Lenhovda

Linneryd

Ljungby

Hitta plantskolan i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 20 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Norrbottens län är på:

Piteå

Boden

Öjebyn

Junosuando

Kalix

Kurravaara

Hitta plantskolan i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 157 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 77 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Skåne län är på:

Ängelholm

Helsingborg

Malmö

Påarp

Kristianstad

Lund

Bra plantskola i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 77 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 40 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Stockholm

Tungelsta

Ekerö

Färentuna

Årsta

Järfälla

Bra plantskola i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 26 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 10 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Stallarholmen

Vingåker

Bra plantskola i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 10 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Uppsala län är på:

Enköping

Uppsala

Björklinge

Häggeby

Morgongåva

Söderfors

Hitta plantskolan i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 13 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 8 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hammarö

Lysvik

Sunne

Bra plantskola i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 21 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 11 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Byske

Hällnäs

Lycksele

Obbola

Hitta plantskolan i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 35 plantskolor fördelade på 26 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västernorrlands län är på:

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Härnösand

Alnö

Bredbyn

Bra plantskola i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 10 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 6 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västmanlands län är på:

Köping

Västerås

Ramnäs

Sala

Skultuna

Kvicksund

Hitta plantskolan i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 113 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 76 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västra Götalands län är på:

Borås

Uddevalla

Munkedal

Trollhättan

Göteborg

Hjo

Hitta plantskolan i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 plantskolor fördelade på 15 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Örebro län är på:

Örebro

Nora

Kumla

Hallsberg

Fjugesta

Hällefors

Bra plantskola i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 33 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 20 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Norrköping

Linköping

Motala

Kolmården

Skänninge

Vadstena