Plantskola - Fakta och information om Plantskolor

Bra plantskola i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 11 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 9 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Blekinge län är på:

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Asarum

Lyckeby

Mörrum

Hitta plantskolan i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 27 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Djurås

Gustafs

Orsa

Rättvik

Bra plantskola i Gotland

Totalt i Gotland finns det 6 plantskolor fördelade på 4 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Gotlands län är på:

Visby

Slite

Stånga

Burgsvik

Hitta plantskolan i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 25 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Gävle

Bollnäs

Edsbyn

Ljusdal

Färila

Bjuråker

Bra plantskola i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 51 plantskolor fördelade på 20 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Tvååker

Bra plantskola i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 10 plantskolor fördelade på 9 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Jämtlands län är på:

Krokom

Bräcke

Dvärsätt

Hammerdal

Häggenås

Brunflo

Hitta plantskolan i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 27 plantskolor fördelade på 17 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Gränna

Jönköping

Bankeryd

Gislaved

Tranås

Värnamo

Hitta plantskolan i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 27 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Läckeby

Nybro

Trekanten

Hitta plantskolan i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 19 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 14 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Kronobergs län är på:

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Lenhovda

Linneryd

Ljungby

Bra plantskola i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 20 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Norrbottens län är på:

Piteå

Boden

Öjebyn

Junosuando

Kalix

Kurravaara

Hitta plantskolan i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 157 plantskolor fördelade på 77 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Skåne län är på:

Ängelholm

Helsingborg

Malmö

Påarp

Kristianstad

LundHitta plantskolan i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 77 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 40 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Stockholms län är på:

Stockholm

Tungelsta

Ekerö

Färentuna

Årsta

Järfälla

Bra plantskola i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 26 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 10 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Stallarholmen

Vingåker

Bra plantskola i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 10 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Uppsala län är på:

Enköping

Uppsala

Björklinge

Häggeby

Morgongåva

Söderfors

Bra plantskola i Värmland

Totalt i Värmland finns det 13 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 8 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hammarö

Lysvik

Sunne

Bra plantskola i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 21 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 11 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Byske

Hällnäs

Lycksele

Obbola

Bra plantskola i Västernorrland

Totalt i Västernorrland finns det 35 plantskolor fördelade på 26 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västernorrlands län är på:

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Härnösand

Alnö

Bredbyn

Hitta plantskolan i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 10 plantskolor fördelade på 6 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Köping

Västerås

Ramnäs

Sala

Skultuna

Kvicksund

Bra plantskola i Västra Götaland

Totalt i Västra Götaland finns det 113 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 76 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västra Götalands län är på:

Borås

Uddevalla

Munkedal

Trollhättan

Göteborg

Hjo

Hitta plantskolan i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 plantskolor fördelade på 15 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Örebro län är på:

Örebro

Nora

Kumla

Hallsberg

Fjugesta

Hällefors

Hitta plantskolan i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 33 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 20 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala

Kolmården

Skänninge

Vadstena