Plantskola - Fakta och information om Plantskolor

Hitta plantskolan i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 11 plantskolor fördelade på 9 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Blekinge län är på:

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Asarum

Lyckeby

Mörrum

Bra plantskola i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 27 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Djurås

Gustafs

Orsa

Rättvik

Hitta plantskolan i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 6 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 4 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Visby

Slite

Stånga

Burgsvik

Hitta plantskolan i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 25 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Gävleborgs län är på:

Gävle

Bollnäs

Edsbyn

Ljusdal

Färila

Bjuråker

Bra plantskola i Halland

Totalt i Halland finns det 51 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 20 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Hallands län är på:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Tvååker

Hitta plantskolan i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 10 plantskolor fördelade på 9 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Jämtlands län är på:

Krokom

Bräcke

Dvärsätt

Hammerdal

Häggenås

Brunflo

Hitta plantskolan i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 27 plantskolor fördelade på 17 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Jönköpings län är på:

Gränna

Jönköping

Bankeryd

Gislaved

Tranås

VärnamoHitta plantskolan i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 27 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Kalmar län är på:

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Läckeby

Nybro

Trekanten

Bra plantskola i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 19 plantskolor fördelade på 14 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Kronobergs län är på:

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Lenhovda

Linneryd

Ljungby

Bra plantskola i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 20 plantskolor fördelade på 16 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Piteå

Boden

Öjebyn

Junosuando

Kalix

Kurravaara

Hitta plantskolan i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 157 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 77 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Ängelholm

Helsingborg

Malmö

Påarp

Kristianstad

Lund

Hitta plantskolan i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 77 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 40 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Stockholm

Tungelsta

Ekerö

Färentuna

Årsta

Järfälla

Hitta plantskolan i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 26 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 10 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Stallarholmen

Vingåker

Bra plantskola i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 10 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Enköping

Uppsala

Björklinge

Häggeby

Morgongåva

Söderfors

Hitta plantskolan i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 13 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 8 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Värmlands län är på:

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hammarö

Lysvik

Sunne

Hitta plantskolan i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 21 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 11 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Byske

Hällnäs

Lycksele

Obbola

Bra plantskola i Västernorrland

Totalt i Västernorrland finns det 35 plantskolor fördelade på 26 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Härnösand

Alnö

Bredbyn

Hitta plantskolan i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 10 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 6 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västmanlands län är på:

Köping

Västerås

Ramnäs

Sala

Skultuna

Kvicksund

Hitta plantskolan i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 113 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 76 olika orter. De orter där det finns någon plantskola eller handelsträdgård i Västra Götalands län är på:

Borås

Uddevalla

Munkedal

Trollhättan

Göteborg

Hjo

Bra plantskola i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 plantskolor fördelade på 15 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Örebro

Nora

Kumla

Hallsberg

Fjugesta

Hällefors

Hitta plantskolan i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 33 plantskolor eller handelsträdgårdar fördelade på 20 olika orter. De flesta plantskolorna finns på följande orter i är.

Norrköping

Linköping

Motala

Kolmården

Skänninge

Vadstena